Titel
Starch-aroma inclusion complexes : formation mechanism and application = Zetmeel-aroma inclusiecomplexen : vormingsmechanisme en toepassing
Qing Gao
Auteur(s)
Gao, Qing - Doctor in Bioscience Engineering. Auteur
ISBN
9789463575638
Binding
gelijmde paperback
Bibliografisch adres
Ghent : Ghent University, 2022
Uitgever
Universiteit Gent. Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen (Gent)
Taal
Nederlands
Land
Belgium
Collatie
XXVIII, 272 pagina's : illustraties ; 24 cm
Verhandeling
Ghent University. Faculty of Bioscience Engineering & South China University of Technology, 2022
Type inhoud
tekst stilstaand beeld
Type drager
volume
Onderwerp(en)
Thesaurus
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
Starch-aroma inclusion complexes : formation mechanism and application / Qing Gao. - Ghent : Ghent University, 2022. - XXVIII, 272 pagina's : illustraties ; 24 cm. - ISBN 9789463575638.


Fout of probleem melden?
Permalink
Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...