De Belgische Bibliografie


April 2017


21. GASTRONOMIE, HOTELWEZEN, HUISHOUDKUNDE, VOEDING

357
Alen, Felix
La fête chez nous / recettes : Felix Alen, Roland Van Koeckhoven, Jeroen De Pauw... [et al.] ; rédaction : Sabine Lamiroy ; photographies : Heikki Verdurme... [et al.] ; traduction : Anne-Laure Vignaux. - Tielt : Lannoo, 2016. - 174 p. : ill. ; 28 cm
Titre(s) de couverture : La fête chez nous : produits régionaux, recettes et festivités du Namurois. - ISBN 978-94-014-3742-4
BB B 2017 2.004

358
Beer
Beer & food pairings : Delirium Tremens, Delirium Nocturnum, Delirium Red, Delirium Christmas, Delirium Argentum, Deliria / tekst = texte = text : Fiona de Lange ; eindredactie = rédactrice en chef = editing : Simone de Clercq ; vertaling - translation : HHCE. - Arnhem : Caplan ; Melle : Brouwerij Huyghe, 2016. - 79 p. : ill. ; 18 x 15 cm
BB A 2017 1.708

359
Burns-Booth, Karen S.
Heerlijke quinoa : meer dan 100 lekkere en gezonde recepten van ontbijt tot dessert / Karen S. Burns-Booth, Carolyn Cope, Jassy Davis... [et al.] ; fotografie : Simon Pask ; vertaling : Roselle de Jong. - Antwerpen : Manteau, 2017. - 176 p. : ill. ; 26 cm
Oorspronkelijke titel(s) : Love Quinoa. - ISBN 978-90-223-3343-3
BB B 2017 2.373

360
De Pauw, Jeroen
Op sjok door een straffe streek / Jeroen De Pauw ; redactie : Greet Mutton. - [Schelle] : Njam!, 2015. - 247 p. : ill. ; 24 cm
Omslagtitel : Op sjok door een straffe streek : 45 recepten met Vlaams-Brabantse streekproducten. - ISBN 978-94-6277-125-3: 19,99 EUR
BB A 2017 1.709

361
De Winter, Danny
Confituur van Jam Jam / Danny Dewinter [sic] & Katrien Maes ; fotografie : Véronique De Walsche ; ghostwriting : Sophie Allegaert. - Tielt : Lannoo, 2017. - 132 p. : ill. ; 25 cm. - ISBN 978-94-014-4139-1
BB A 2017 1.582

362
Decock, Anna
Alle dagen soep : 100 soeprecepten voor elk seizoen / recepten : Anna Decock. - Antwerpen : WPG, 2017. - 159 p. : ill. ; 24 cm. - (M-Books). - ISBN 978-90-223-3370-9
BB A 2017 2.364

363
Deweer, Hilde
100 mocktails : 0% alcohol, 100% smaak / Hilde Deweer. - Antwerpen : WPG, 2017. - 159 p. : ill. ; 24 cm. - (M-Books). - ISBN 978-90-223-3379-2
BB A 2017 2.449

364
Fabri, Tessa
Amigo's : eerlijke keuken / Tessa Fabri ; teksten : Jean-Claude Van Rijckeghem en Pierre De Clercq ; recepten : Peter Van der Staey ; nawoord : Tessa Fabri-Bossuyt. - Antwerpen : Manteau ; [Vilvoorde] : VTM, 2017. - 150 p. : ill. ; 24 cm. - ISBN 978-90-223-3310-5
BB A 2017 2.334

365
Giacomazza, Peppe
Het beste van Peppe / recepten : Peppe Giacomazza ; redactie : Gert Corremans, Stephanie Bex en Tinneke Grietens ; foodfotografie en foodstyling : Roos Mestdagh en Frank Croes. - [Schelle] : Njam!, 2015. - 175 p. : ill. ; 27 cm
Omslagtitel : Het beste van Peppe : authentieke Italiaanse keuken met pure smaken. - ISBN 978-94-6277-124-6: 21,99 EUR
BB B 2017 1.743

366
Goossens, Peter
Proef de goesting : 12 njam!-chefs : 120 lekkere, eenvoudige recepten / recepten : Peter Goossens, Roger van Damme, Dominique Persoone... [et al.] ; redactie recepten : Stephanie Bex ; foodfotografie : Roos Mestdagh, Sigfrid Eggers, Inge Grossen... [et al.]. - Schelle : Njam!, 2015. - 285 p. : ill. ; 27 cm. - ISBN 978-94-6277-126-0: 24,99 EUR
BB B 2017 1.696

367
Japy, David
Hamburgers de luxe : vlees, vis, veggie / recepten : David Japy, Elodie Rambaud en Victor Garnier ; recepten gebak : Camille Malmquist ; vertaling : Frederike Plaggemars. - Antwerpen : Manteau, 2017. - 158 p. : ill. ; 24 cm. - (M-Books)
Oorspronkelijke titel(s) : Hamburger gourmet. - ISBN 978-90-223-3345-7
BB A 2017 2.338

368
Jules, Frédérique
Glutenvrij koken en bakken : meer dan 65 heerlijke recepten zonder gluten / recepten : Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre en Mitsuru Yanase ; fotografie : Akiko Ida ; vertaling : Félice Portier. - Antwerpen : Manteau, 2017. - 156 p. : ill. ; 24 cm. - (M-Books)
Oorspronkelijke titel(s) : Good sans gluten. - ISBN 978-90-223-3344-0
BB A 2017 2.368

369
Kegels, Ellen
#LNfairfood / Ellen Kegels ; fotografie : Joshua D'hondt, Juan Wyns. - Antwerpen : Manteau, 2016. - 160 p. : ill. ; 25 cm. - ISBN 978-90-223-3297-9
BB A 2017 1.962

370
Kintrup, Martin
De beste burgers / Martin Kintrup ; met foto's van Wolfgang Schardt ; vertaling : Ingrid Hadders. - Leuven : Van Halewyck ; Baarn : Forte culinair, 2017. - 137 p. : ill. ; 25 cm
Oorspronkelijke titel(s) : Burgergold. - ISBN 978-94-91853-16-6
BB A 2017 1.583

371
M-Books
M-Books. - Antwerpen : WPG, 2017-. - 24 cm
In deze reeks:
- 100 mocktails / Hilde_ Deweer
- Alle dagen soep / Anna_ Decock
- Glutenvrij koken en bakken / Frédérique_ Jules, Jennifer_ Lepoutre, Mitsuru_ Yanase ; foto's door;I Akiko_ Ida ; vertaald door;I Félice_ Portier
- Hamburgers de luxe / David_ Japy, Elodie_ Rambaud, Victor_ Garnier, Camille_ Malmquist ; vertaald door;I Frederike_ Plaggemars

372
Manifeste
Manifeste de la gastronomie flamande. - Bruxelles : Office du tourisme de la Flandre, 2016. - N. pag. : ill. ; 21 cm
BRO 2017 348

373
Paape, Isabeau
Magique Bruxelles : adresses insolites = unusual places / Isabeau Paape, Emmanuelle Halabi. - Bruxelles : La Renaissance du livre, 2016. - 208 p. : ill. ; 25 cm. - ISBN 978-2-5070-5383-3: 25 EUR
BB A 2017 1.633

374
Schleber, Jennifer
Empty the fridge : meer dan 100 restjesrecepten, bewaartips en tricks om het meeste uit je koelkast te halen / Jennifer Schleber. - Leuven : Van Halewyck, 2017. - 177 p. : ill. ; 23 cm. - ISBN 978-94-6131-614-1
BB A 2017 1.579

375
Schäfer, Christiane
Gezonde darmen : kookboek / Christiane Schäfer & Sandra Strehle ; fotos's van Jörn Rynio ; Nederlandse vertaling : Hilde Nagel-Peters. - Aartselaar : Deltas, 2016. - 143 p. : ill. ; 22 cm
Oorspronkelijke titel(s) : Rezepte für einen gesunden Darm. - ISBN 978-90-447-4682-2
BB A 2017 2.600

376
Van Nieuwenborgh, Louie
Baked Louie's feest : 100 heerlijk hippe recepten / Louie Van Nieuwenborgh. - Antwerpen : M-Books, 2017. - 221 p. : ill. ; 26 cm. - ISBN 978-90-223-3377-8
BB B 2017 2.454

377
Verhulst, Gert
De garde van Gert : Gert Verhulst en gasten / recepten : Johan Segers, Peppe Giacomazza, Roger van Damme... [et al.] ; introductieteksten : Ineke Van Dyck ; foodredactie : Stephanie Bex ; foodfotografie : Roos Mestdagh ; voorwoord : Gert Verhulst. - [Schelle] : Njam!, 2016. - 106 p. : ill. ; 27 cm. - ISBN 978-94-6277-200-7: 19,99 EUR
BB B 2017 1.714

378
Vers
Vers uit Foodbag : + koken zonder stress / fotografie : Luk Thys, Lisa Valcke, Nicolas Legein ; recepten : Mieke Goffin, Melissa Pecoraro, Suzan Teirlinck. - Tielt : Lannoo, 2017. - 214 p. : ill. ; 27 cm. - ISBN 978-94-014-4137-7
BB B 2017 2.163

379
Vie
La vie est BIOtiful / coordinatrice secteur bio : Stéphanie Chavagne ; projet : Delphine Dufranne ; illustrations : Frédéric Thiry. - Namur : Agence wallonne pour la promotion d'une agriculture de qualité, 2016. - N. gepag. : ill. ; 30 cm
BRO 2017 430


Deze pagina wordt onderhouden door de Belgische Bibliografie Laatste wijziging : 07/13/2017