De Belgische Bibliografie


December 2016


21. GASTRONOMIE, HOTELWEZEN, HUISHOUDKUNDE, VOEDING

540
5:2
Het 5:2 dieet : vasten én feesten / recepten en tekst : Lien Braeckevelt ; illustraties : Lynn Van Holsbeke. - Tielt : Lannoo, 2016. - 143 p. : ill. ; 23 cm. - ISBN 978-94-014-3923-7
BB A 2016 12.959

541
Benoît, Maurine
La cucina di Mamma Mina : saveurs de 70 ans d'immigration italienne / Maurine Benoît, Beatrice Bongiolotti, Fabio Checcucci... [et al.] ; photographie : Kim Uytterhaegen. - [Molenbeek-Saint-Jean] : Foyer, 2016. - 85 p. : ill. ; 15 x 22 cm
Edité à l'occasion des 70 ans de l'immigration italienne en Belgique. - 15 EUR
BB A 2016 12.905

542
Benoît, Maurine
La cucina di Mamma Mina : smaken uit 70 jaar Italiaanse migratie / Maurine Benoît, Beatrice Bongiolotti, Fabio Checcucci... [et al.] ; foto's : Kim Uytterhaegen. - [Sint-Jans-Molenbeek] : Foyer, 2016. - 85 p. : ill. ; 15 x 22 cm
Uitgegeven naar aanleiding van 70 jaar Italiaanse immigratie in België. - 15 EUR
BB A 2016 12.907

543
Choc
Choc addict : 150 recepten vol verleiding. - Tielt : Lannoo, 2016. - 383 p. : ill. ; 26 cm
Oorspronkelijke titel(s) : Choco Addict : 150 recettes anti-déprime. - ISBN 978-94-014-3874-2
BB B 2016 13.026

544
Cuisiner
Cuisiner, un jeu d'enfants. - Halle : Colruyt, 2016. - 164 p. : ill. ; 27 cm + autocollants
Autocollants conservés dans le classeur "Matériel d'accompagnement 2016". - 11,95 EUR
BB B 2016 13.044

545
Devriendt, Piet
Mosselen / Piet Devriendt, Restaurant Oesterput ; tekst en receptuur : Piet en Robbe Devriendt ; sfeer- en receptfotographie : Ann-Sophie Deldycke. - Amsterdam : Carrera culinair, 2016. - 175 p. : ill. ; 25 cm
Index. Register. - Omslagtitel : Mosselen : de lekkerste gerechten. - Andere informatiedrager(s) : Website URL : www.carreraculinair.nl. - ISBN 978-90-488-3486-0: 24,99 EUR
BB A 2016 13.013

546
Geerts, Roger
Belgian chocolates / Roger (chocolatier) Geerts. - Antwerp : Chocolate World, 2013. - 222 p. : ill. ; 28 cm. - ISBN 978-90-821-2161-2: 56,12 EUR
BB B 2016 13.021

547
Geerts, Roger
Belgische pralines / Roger (chocolatier) Geerts. - Antwerpen : Chocolate World, 2013. - 222 p. : ill. ; 28 cm. - ISBN 978-90-821-2160-5: 56,12 EUR
BB B 2016 13.020

548
Koken
Koken is kinderspel. - Halle : Colruyt, 2016. - 164 p. : ill. ; 27 cm + stickervel
Stickervel bewaard in de ringmap "Begeleidend materiaal B 2016". - 11,95 EUR
BB B 2016 13.047

549
Potter Dixon, Lisa
Make-up voor stralende ogen / Lisa Potter-Dixon ; Nederlandse vertaling : Inge Van Hove. - Aartselaar : Deltas, 2016. - 144 p. : ill. ; 24 cm
Oorspronkelijke titel(s) : Easy on the eyes : eye make-up looks in 5, 15 and 30 minutes. - Omslagtitel : Make-up voor stralende ogen : van dagelijkse make-up tot smokey eyes : creër de look die je wilt in 5, 15 of 30 minuten. - ISBN 978-90-447-4664-8: 34,95 EUR
BB A 2016 13.389

550
Puur
Puur koffie : telen, branden, zetten, ondernemen, drinken / Katrien Pauwels ; foto's : Wim Kempenaers. - Tielt : Lannoo, 2016. - 287 p. : ill. ; 27 cm + bijlage
Bijlage bewaard in de ringmap "Begeleidend materiaal B 2016". - ISBN 978-94-014-3682-3
BB B 2016 13.028

551
Saveurs]
[Saveurs]. - Bruxelles : Ciné télé revue, [2013]-. - 19 cm
Supplément vendu avec le Ciné télé revue
Dans cette collection:
- Spécial plats uniques ...

552
Spécial
Spécial plats uniques ... - 2015-. - Bruxelles : Ciné télé revue, 2015-. - ill. ; 29 cm. - ([Saveurs])
Annuel. - le n° 6,9 EUR
BD 60.400

553
Van Damme, Roger
Het beste van Roger van Damme : alle beste recepten verzameld in 1 boek / recepten : Roger Van Damme ; redactie : Marc Declercq, Friso van de Vijver en Ellen Aspeslagh ; eindredactie : Inge Laenen ; fotografie : Frank Croes, Stefanie Faveere, Koen Blanckaert... [et al.]. - Schelle : Njam!, 2016. - 161 p. : ill. ; 27 cm. - ISBN 978-94-6277-182-6: 21,99 EUR
BB B 2016 12.819

554
Van Damme, Roger
Heerlijke aardbeirecepten van Roger van Damme / redactie : Marc Declercq en Cindy Gommers ; fotografie : Frank Croes. - Schelle : Njam!, 2016. - 133 p. : ill. ; 27 cm. - ISBN 978-94-6277-168-0: 24,99 EUR
BB B 2016 12.851

555
Wouters, Manuel
Gin en Tonic pocket guide / Manuel Wouters. - Schelle : Njam!, 2016. - 173 p. : ill. ; 21 cm. - ISBN 978-94-6277-199-4: 14,99 EUR
BB A 2016 12.668

556
Wybauw, Jean-Pierre
Fine chocolates Gold / Jean-Pierre Wybauw ; photography : Frank Croes, Tony Le Duc, Serdar Tanyeli. - Tielt : Lannoo, 2016. - 543 p. : ill. ; 28 cm. - ISBN 978-94-014-3342-6
BB B 2016 13.063

557
Wybauw, Jean-Pierre
Perfecte pralines Gold / Jean-Pierre Wybauw ; fotografie : Frank Croes, Tony Le Duc, Serdar Tanyeli. - Tielt : Lannoo, 2016. - 543 p. : ill. ; 28 cm. - ISBN 978-94-014-3341-9
BB B 2016 13.064

558
Wybauw, Jean-Pierre
Petits chocolats Gold / Jean-Pierre Wybauw ; photographie : Frank Croes, Tony Le Duc, Serdar Tanyeli. - Tielt : Lannoo, 2016. - 543 p. : ill. ; 28 cm. - ISBN 978-94-014-3494-2
BB B 2016 13.062


Deze pagina wordt onderhouden door de Belgische Bibliografie Laatste wijziging : 03/21/2017