Titel
L'Emancipation : politique, commerciale, religieuse et littéraire
Bibliografisch adres
Bruxelles , 1830-1895
Materiële beschrijving
Bezit
DIGIT 101 :
1830-1840.
J.B. 101 :
23 oct. 1830-31 déc. 1837; 26 févr. 1838-1858; 2 juil. 1867-1873; 1 juil. 1877-1882; 1884-1895.
Note/Nota: Lacunes: 2e sem 1851
MIC PERM 313 :
21 oct. 1830-31 déc. 1895; Lacunes: 1874-juin 1877.
Note/Nota: 1837 à partir du microfilm du Parlement:
éd. du soir
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
L'Emancipation : politique, commerciale, religieuse et littéraire. - Bruxelles , 1830-1895. - f° .
Marc21
Bekijk de beschrijving in Marc21


Fout in beschrijving?




Opgelet!
Reserveer uw plaats in de leeszaal alvorens documenten aan te vragen.
Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...