Titel
De Gentenaar : katholiek dagblad
Bibliografisch adres
Gent , 1879-
Materiële beschrijving
Annotatie
[van 30 mei tot 15 juli 1940 : De Gentenaar - De Landwacht; van 1 mei 1945 tot 28 juni 1947 : De Nieuwe Gentenaar]
Bezit
DIGIT 542:
1923-1950.
J.B. 542:
3 aug. 1923-nov. 2019.
Note/Nota:
Lacunes: apr.-aug. 1970
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
De Gentenaar : katholiek dagblad. - Gent , 1879-. - f° . - [van 30 mei tot 15 juli 1940 : De Gentenaar - De Landwacht; van 1 mei 1945 tot 28 juni 1947 : De Nieuwe Gentenaar].
Marc21
Bekijk de beschrijving in Marc21


Fout in beschrijving?




Opgelet!
Reserveer uw plaats in de leeszaal alvorens documenten aan te vragen.
Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...