Titel
Vlaanderen : weekblad tot verspreiding der Vlaamsch nationale gedachte
Bibliografisch adres
Schaarbeek-Brussel , 1922-1933
Materiële beschrijving
Bezit
DIGIT 778 :
14 mei 1922-31 dec. 1932.
FS XLVIII 1833 D :
1e jrg. (1922) nr.2.
Note/Nota: Enkel beschikbaar op MIC IMP 500 = Disponible uniquement sur MIC IMP 500
J.B. 778 :
14 mei 1922-1932.
MIC PERM 405 :
14 mei 1922-31 dec. 1932.
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
Vlaanderen : weekblad tot verspreiding der Vlaamsch nationale gedachte. - Schaarbeek-Brussel , 1922-1933. - f° .
Marc21
Bekijk de beschrijving in Marc21


Fout in beschrijving?




Opgelet!
Reserveer uw plaats in de leeszaal alvorens documenten aan te vragen.
Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...