Titel
Beerstronomy : récits et recettes de la brasserie et la cuisine belge
Erik Verdonck ; photographie des plats : Kris Jacobs ; traduction française : Anne-Laure Vignaux
Auteur(s)
Verdonck, Erik. Auteur
Auteur(s)
Jacobs, Kris. Fotograaf
Auteur(s)
Vignaux, Anne-Laure (1963-) - Traductrice. Vertaler
ISBN
978-94-014-4916-8 : 29,99 €
Bibliografisch adres
Tielt : Lannoo, 2018
Uitgever
Lannoo (Tielt)
Taal
Frans
Land
Belgium
Collatie
272 p. : ill. ; 25 cm
Andere editie
Zie (ook) anderstalige editie(s) : Beerstronomy
Zie (ook) anderstalige editie(s) : Beerstronomy
Onderwerp(en)
Thesaurus
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
Beerstronomy : récits et recettes de la brasserie et la cuisine belge / Erik Verdonck ; photographie des plats : Kris Jacobs ; traduction française : Anne-Laure Vignaux. - Tielt : Lannoo, 2018. - 272 p : ill. ; 25 cm. - ISBN 978-94-014-4916-8 : 29,99 €.


Fout of probleem melden?
Permalink
Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...