Titel
De beste brasserieën aan de Belgische kust 2022
geselecteerd door sterrenchef Luc Bellings ; redactie : Michaël De Wilde ; eindredactie : Remco Houtman-Janssen ; uitgever : Paul Daenen ; coördinatie : Isabel Boons, Ella Brocq en Joni Verhulst ; vormgeving : Wendy De Vlaeminck ; fotografie cover : Photonews ; fotografie binnenwerk : Nick Decombel, Hanne Joosen, Heikki Verdurme... [et al.]
Auteur(s)
Bellings, Luc. Auteur
Auteur(s)
De Wilde, Michaël. Redacteur
Auteur(s)
Houtman-Janssen, Remco. Redacteur
Auteur(s)
Daenen, Paul. Directeur van de publicatie
Auteur(s)
Boons, Isabel. Projectleider
Auteur(s)
Brocq, Ella. Projectleider
Auteur(s)
Verhulst, Joni. Projectleider
Auteur(s)
De Vlaeminck, Wendy. Grafisch vormgever
Auteur(s)
Decombel, Nick. Fotograaf
Auteur(s)
Joosen, Hanne. Fotograaf
Auteur(s)
Verdurme, Heikki - Fotograaf. Fotograaf
Auteur(s)
Photonews. Fotograaf
ISBN
978-94-6393-536-4 : 22,99 EUR
Binding
gelijmde paperback
Bibliografisch adres
Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2022
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts (Gent)
Taal
Nederlands
Land
Belgium
Collatie
156 pagina's : illustraties ; 20 cm
Wettelijk Depotnummer
D/2022/11089/0044
Samenvatting
(annotatie)
Al meer dan tien jaar is sterrenchef Luc Bellings, eigenaar van De Vork in Hasselt, de god of de baarlijke duivel voor de uitbaters van een brasserie aan onze kust. Zijn proeverijen en quoteringen die hij iedere zomer neerpent in Het Laatste Nieuws zijn culinair erfgoed geworden en een must-read voor wie wil genieten van een verse garnaalkroket of de perfect gebakken verse zeetong. Omdat het leven te kort is om slecht te eten, maakte Luc Bellings komaf met al de ‘brol’ die hij de voorbije zomers aan de Noordzee kreeg opgediend en bundelde de beste adresjes in een mooie, overzichtelijke gids. Klassieke namen, verborgen pareltjes... Vanaf nu weet je in welke kustbrasserie je met de ogen dicht kan binnenstappen. Er is geen excuus meer om nog ‘brol’ en ‘opgewarmde diepvrieskost’ voorgeschoteld te krijgen. En de motilium hoef je ook niet meer in je reiskoffer te stoppen.

Type inhoud
tekst
Type drager
volume
Andere editie
De beste brasserieën aan de Belgische kust 2023 / Bellings, Luc
Onderwerp(en)
Dienstensector
Belgische kuststreken
Thesaurus
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
De beste brasserieën aan de Belgische kust 2022 / geselecteerd door sterrenchef Luc Bellings ; redactie : Michaël De Wilde ; eindredactie : Remco Houtman-Janssen ; uitgever : Paul Daenen ; coördinatie : Isabel Boons, Ella Brocq en Joni Verhulst ; vormgeving : Wendy De Vlaeminck ; fotografie cover : Photonews ; fotografie binnenwerk : Nick Decombel, Hanne Joosen, Heikki Verdurme. [et al.]. - Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2022. - 156 pagina's : illustraties ; 20 cm. - ISBN 978-94-6393-536-4 : 22,99 EUR.


Fout of probleem melden?
Permalink

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...