Titel
Koken op kamers : 120 killer ideeën en recepten voor een evenwichtige voeding
recepten : Marie-Claire Quittelier ; foto's : leerlingen van de hogeschool voor fotografie NARAFI onder leiding van Tom Swalens ; vertaling: Fran De Roo en Arnout Capiau
Auteur(s)
Quittelier, Marie-Claire. Auteur
Auteur(s)
De Roo, Fran. Vertaler
Auteur(s)
Capiau, Arnout. Vertaler
Auteur(s)
Swalens, Tom. Fotograaf
Auteur(s)
Narafi. hogeschool voor fotografie (Brussel). Fotograaf
ISBN
978-90-8586-418-9 : 14,95 EUR
Bibliografisch adres
Schoten : Food BAI Food, 2007
Uitgever
FoodBaiFood
Uitgever
Blondé Artprinting International - BAI
Taal
Nederlands
Land
Belgium
Collatie
123 pagina's : illustraties ; 25 cm
Wettelijk Depotnummer
D/2007/5751/0011
Type inhoud
tekst stilstaand beeld
Type drager
volume
Onderwerp
Onderwerp Handbooks, manuals, etc.
Classificatie KBR
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
Koken op kamers : 120 killer ideeën en recepten voor een evenwichtige voeding / recepten : Marie-Claire Quittelier ; foto's : leerlingen van de hogeschool voor fotografie NARAFI onder leiding van Tom Swalens ; vertaling: Fran De Roo en Arnout Capiau. - Schoten : Food BAI Food, 2007. - 123 pagina's : illustraties ; 25 cm. - ISBN 978-90-8586-418-9 : 14,95 EUR.


Fout of probleem melden?
Permalink

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...