Titel
Bakken met zuurdesem : technieken en creatieve broodrecepten uit de wereldkeuken
tekst : Bryan Ford ; ontwerp : Tanya Jacobson ; fotografie : Stephanie Lynn Warga ; vertaling : Renate Hagenouw
Auteur(s)
Ford, Bryan. Auteur
Auteur(s)
Jacobson, Tanya. Samensteller
Auteur(s)
Warga, Stephanie Lynn. Fotograaf
Auteur(s)
Hagenouw, Renate. Vertaler
Andere titel
Oorspronkelijke titel/titre original : New World Sourdough
ISBN
978-90-223-3776-9 : 22,50 €
Binding
gebonden
Bibliografisch adres
Antwerpen : Manteau, 2021
Uitgever
Manteau
Taal
Nederlands
Land
Belgium
Collatie
159 p. : ill. ; 27 cm
Samenvatting
(annotatie)
Leer hoe je zelf thuis heerlijke, creatieve zuurdesembroden bakt. Niets heerlijker dan een huis waarin de geur van zelfgebakken brood zich verspreidt. Maar hoe begin je eraan? In Bakken met zuurdesem legt Bryan Ford je haarfijn uit hoe je met je zelfgemaakte zuurdesemstarter kunt bakken. En dan is het aan jou en je handen, want hoe meer je het in de vingers krijgt, hoe fijner je het zult vinden om je eigen zuurdesembrood te bakken. En nee, het resultaat hoeft er niet perfect uit te zien. Het hoeft ook niet altijd het traditionele rustieke brood te zijn. Met zuurdesem kun je evengoed creatief te werk gaan. Bak je eigen volkorenbrood, ciabatta, bagels, pizza, focaccia, kaasbroodjes… en geniet van het broodbakken en het resultaat. In Bakken met zuurdesem vind je: • alles wat je moet weten om je desemstarter aan de praat te krijgen • gedetailleerde stap-voor-stapinstructies voor alle meng-, rijs- en baktechnieken • originele broodrecepten geïnspireerd op de wereldkeuken Bakker en instagrammer Bryan Ford (artisanbryan.com; @artisanbryan) weet met zijn uitnodigende, niet-traditionele benadering iedereen enthousiast te maken om thuis brood te bakken. Zijn Hondurese roots, zijn passie voor de Latijns- Amerikaanse cultuur en zijn jeugd in New Orleans vormen daarbij een bron van inspiratie.

Type inhoud
tekst stilstaand beeld
Type drager
volume
Onderwerp(en)
Thesaurus
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
Bakken met zuurdesem : technieken en creatieve broodrecepten uit de wereldkeuken / tekst : Bryan Ford ; ontwerp : Tanya Jacobson ; fotografie : Stephanie Lynn Warga ; vertaling : Renate Hagenouw. - Antwerpen : Manteau, 2021. - 159 p : ill. ; 27 cm. - ISBN 978-90-223-3776-9 : 22,50 €.


Fout of probleem melden?
Permalink
Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...