Titel
Red zuurdesem : een persoonlijke zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood
Wouter Groeneveld ; voorwoord : Dimitri Meus
Auteur(s)
Groeneveld, Wouter. Auteur
Auteur(s)
Meus, Dimitri. Auteur van voorwoord, inleiding, etc
ISBN
9789464052725 : 28,50 €
Binding
rdatb:1001
Bibliografisch adres
[S.l.] : Brain Baking, 2020 ; Rotterdam : Brave New Books, 2020
Uitgever
Brain Baking
Uitgever
Brave new books
Uitgave
2de dr., mei 2020
Taal
Nederlands
Land
Various places
Collatie
22 cm : ill., tab., graf.
Bibliografie etc
(annotatie)
Referenties. Lijst van figuren & tabellen.
Samenvatting
(annotatie)
Waarom is het ene brood zo saai terwijl het andere barst van de smaak? In deze zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood maakt Wouter zijn handen en keuken vuil en laat hij verschillende gepassioneerde experten aan het woord: van molenaars, bakkers en brouwers tot microbiologen en biochemici. Al snel blijkt dat zuurdesem een centrale rol speelt, een eeuwenoude techniek die door het jachtige leven van de moderne mens onterecht naar de achtergrond verdrongen werd. Hoog tijd dus om zuurdesem te redden van de vergetelheid en te ontdoen van de mystiek. Red Zuurdesem is een met liefde gebakken boek waarin traag gefermenteerde ideeën uit zowel de praktische als de theoretische wereld met succes worden gecombineerd tot één geurig geheel, rijkelijk belegd met tips en formules om zelf aan de slag te gaan.
Type inhoud
tekst stilstaand beeld
Type drager
volume
URL
https://redzuurdesem.be
Onderwerp(en)
Thesaurus
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
Red zuurdesem : een persoonlijke zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood / Wouter Groeneveld ; voorwoord : Dimitri Meus. - 2de dr., mei 2020. - [S.l.] : Brain Baking, 2020 ; Rotterdam : Brave New Books, 2020. - 22 cm : ill., tab., graf. - ISBN 9789464052725 : 28,50 €.


Fout of probleem melden?
Permalink
Beschikbare exemplaren worden gecheckt...

Online raadplegen

Een document aanvragen

Beschikbare exemplaren worden gecheckt...
Opladen van de verrijkingen...