Titre
Red zuurdesem : een persoonlijke zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood
Wouter Groeneveld ; voorwoord : Dimitri Meus
Auteur(s)
Groeneveld, Wouter. Auteur
Auteur(s)
Meus, Dimitri. Auteur de préface, introduction, etc.
ISBN
9789464052725 : 28,50 €
Reliure
rdatb:1001
Adresse bibliogr.
[S.l.] : Brain Baking, 2020 ; Rotterdam : Brave New Books, 2020
Editeur
Brain Baking
Editeur
Brave new books
Edition
2de dr., mei 2020
Langue
néerlandais
Pays
Various places
Collation
22 cm : ill., tab., graf.
Bibliographie etc (note)
Referenties. Lijst van figuren & tabellen.
Résumé (note)
Waarom is het ene brood zo saai terwijl het andere barst van de smaak? In deze zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood maakt Wouter zijn handen en keuken vuil en laat hij verschillende gepassioneerde experten aan het woord: van molenaars, bakkers en brouwers tot microbiologen en biochemici. Al snel blijkt dat zuurdesem een centrale rol speelt, een eeuwenoude techniek die door het jachtige leven van de moderne mens onterecht naar de achtergrond verdrongen werd. Hoog tijd dus om zuurdesem te redden van de vergetelheid en te ontdoen van de mystiek. Red Zuurdesem is een met liefde gebakken boek waarin traag gefermenteerde ideeën uit zowel de praktische als de theoretische wereld met succes worden gecombineerd tot één geurig geheel, rijkelijk belegd met tips en formules om zelf aan de slag te gaan.
Type de contenu
texte image fixe
Type de support
volume
URL
https://redzuurdesem.be
Sujet
Termes associés
ISBD
Voir l'affichage ISBD
Red zuurdesem : een persoonlijke zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood / Wouter Groeneveld ; voorwoord : Dimitri Meus. - 2de dr., mei 2020. - [S.l.] : Brain Baking, 2020 ; Rotterdam : Brave New Books, 2020. - 22 cm : ill., tab., graf. - ISBN 9789464052725 : 28,50 €.


Une erreur ou problème à signaler?
Permalien
Vérification des exemplaires disponibles ...

Consulter en ligne

Se procurer le document

Vérification des exemplaires disponibles ...
Chargement des enrichissements...