Titel
De Thaise Keuken van Boo Raan : sharing gerechten van Dokkoon Kapueak
tekst and recepten : Dakkoon Kapueak, Patrick De Langhe ; copywriting : Hilde Smeesters ; fotografie : Kris Jacobs
Auteur(s)
Kapueak, Dokkoon (1983-) - Cheffe cuisinière. Auteur
Auteur(s)
De Langhe, Patrick. Auteur
Auteur(s)
Smeesters, Hilde (1963-). Redacteur
Auteur(s)
Jacobs, Kris. Fotograaf
ISBN
9789401479226
Binding
gebonden
Bibliografisch adres
Tielt : Lannoo, 2021
Uitgever
Lannoo (Tielt)
Taal
Nederlands
Land
Belgium
Collatie
215 pagina's : illustraties ; 26 cm
Wettelijk Depotnummer
D/2021/0045/0307
Bibliografie etc
(annotatie)
Index
Samenvatting
(annotatie)
Volgens chef Dokkoon Kapueak is Thais koken niet zo moeilijk en kan iedereen het leren. In dit boek vertelt Dokkoon je precies hoe het moet, van de juiste bereidingswijze tot het herkennen van de goede ingrediënten. Het bevat meer dan 60 traditionele recepten - voor verse curry's, pittige wokgerechten en zelfs een authentieke Thaise barbecue - die ze al haar hele leven lang kent uit Thailand en nu serveert in haar restaurant Boo Raan. In 2018 werd Boo Raan gekroond tot Aziaat van het Jaar door Gault&Millau. In 2021 kwam daar een Michelinstar bij.

Type inhoud
tekst
Type drager
volume
Andere editie
Zie (ook) anderstalige editie(s) : The Thai Kitchen of Boo Raan
Onderwerp(en)
Thesaurus
ISBD
Bekijk de ISBD weergave
De Thaise Keuken van Boo Raan : sharing gerechten van Dokkoon Kapueak / tekst and recepten : Dakkoon Kapueak, Patrick De Langhe ; copywriting : Hilde Smeesters ; fotografie : Kris Jacobs. - Tielt : Lannoo, 2021. - 215 pagina's : illustraties ; 26 cm. - ISBN 9789401479226.


Fout of probleem melden?
Permalink

Vérification des exemplaires disponibles ...

Se procurer le document

Vérification des exemplaires disponibles ...
Chargement des enrichissements...